VitaePron ainesosat, tiesitkö miten ne vaikuttavat kehon toimintoihin?

Monipuolisen koostumuksen omaava VitaePro sisältää useita vaikuttavia aineita. Tiesitkö, miten ne vaikuttavat kehon toimintoihin?

VitaeLab kuuluu norjalaiseen SanaPharma-konserniin, joka on erikoistunut laadukkaiden ravintolisien valmistukseen ja myyntiin jo vuodesta 2002. VitaeLabin suosituin ravintolisä on VitaePro, joka on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää useita ainesosia, joilla on EU:n vahvistamia terveysväitteitä.

Kaikkia vitamiineja yhdistää se, että ne tulevat elimistöön ravinnon mukana. Ihmiskeho voi valmistaa ainoastaan D-vitamiinia, jota muodostuu ihossa, kun se altistuu auringon UV-säteilylle. Eri vitamiineilla ja mineraaleilla on omat tehtävänsä ja vaikutuksensa kehon toimintoihin. Osa vitamiineista ja mineraaleista toimii kehossa myös antioksidantteina, suojaten kehoa hapettumiselta.

Hedelmät ja vihannekset ovat yleisesti ottaen hyviä vitamiinien lähteitä, mutta mikäli ruokavalio on syystä tai toisesta yksipuolinen tai rajoitettu, voi olla tarpeellista varmistaa vitamiinien ja tärkeiden ravintoaineiden saanti ravintolisällä.

Vaikuttavia ainesosia moniin kehon toimintoihin

Yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä, VitaePro, sisältää monia eri ainesosia, jotka vaikuttavat kehon eri toimintoihin ja monipuolisen koostumuksen vuoksi se soveltuu erinomaisesti päivittäisen ruokavalion tueksi. Nyt uudistuneessa koostumuksessa on entistä enemmän aineita, joilla on EU:n vahvistamat terveysväitteet.

Ainesosista C- ja D-vitamiinit sekä seleeni edistävät vastustuskyvyn normaalia toimintaa ja omega-3:n DHA- ja EPA-rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). C-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalin kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Antioksidantit C- ja E-vitamiini sekä seleeni suojaavat soluja hapettumisstressiltä eli yksinkertaistettuna voi sanoa, että antioksidantit toimivat kehon sisäisenä puolustusjärjestelmänä. Ne suojaavat soluja, kudoksia ja elimiä hapettumiselta, toisin sanoen koko kehoa.

Euroopan elintarviketurvallisuusviraston vahvistaman terveysväitteen mukaan D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä, jonka määrää uudistuneeseen koostumukseen on myös lisätty.

Uudistunutta VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan – Tilaa täältä

Uudistunutta VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

5 syytä kokeilla VitaeProta:

 1. Sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia aineita, joilla on EU:n vahvistamat terveysväitteet moniin kehon eri toimintoihin.
 2. Sopii erinomaisesti päivittäisen ruokavalion tueksi monipuolisen koostumuksen vuoksi.
 3. Jopa 91% käyttäjistä suosittelee tuotetta.*
 4. Kaikki ainesosat ovat keholle luonnollisessa muodossa.
 5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla tuotetta puoleen hintaan ensimmäiset 2 kuukautta. Tilaukseen ei sisälly sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lopettaa.

 

* Asiakaskysely 2017. N=656 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

VitaePro kehon hyvinvointiin

tilaa vitaepro

Kokeile puoleen hintaan – vain 15,75€ ensimmäiset 2 kk!

 • Ensimmäiset 2kk puoleen hintaan!
 • Ei sitoutumisaikaa!
 • Toimitus suoraan kotiin!

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Voit aloittaa enintään kaksi kestotilausta tutustumishintaan.


Billing & Shipping

Finland

Additional Information

Your order

Tuote Yhteensä
VitaePro  × 1  15,75
Subtotal  15,75
Shipping
Yhteensä  19,65 (sis.ALV)
 • Lasku toimitetaan tuotteen mukana.

  Jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai puhelimitse numeroon 0206 90030. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 08.30 – 16.30. Vastaamme mielellämme tuotteita ja asiakkuutta koskeviin kysymyksiisi.