VitaeLab – erikoistunut ravintolisiin

VitaeLab on yksi Pohjoismaiden johtavista ravintolisien valmistajista ja on myynyt laadukkaita ravintolisiä jo vuodesta 2002. VitaePro on VitaeLabin tunnetuin ravintolisä.

VitaeLab kuuluu norjalaiseen Sana Pharma -konserniin, joka on erikoistunut ravintolisien valmistukseen ja myyntiin jo vuodesta 2002. Myymme turvallisia ja laadukkaita ravintolisiä, jotka toimitetaan postitse suoraan kotiisi. Käytämme ainoastaan turvallisia ja puhtaita ainesosia, joiden alkuperä on tarkoin jäljitettävissä. Ravintolisät valmistetaan tiukkojen GMP-laatustandardien suositusten mukaisesti.

Puhtaat ja dokumentoidut ainesosat

Tuotteissamme käytettävien ainesosien alkuperän on oltava tarkoin jäljitettävissä. Ainesosat ovat huolellisesti valittuja, puhtaita, turvallisia sekä jäljitettävissä. Olemme muun muassa valinneet omega-3-rasvahappojen toimittajaksi ”Friend of the Sea”-sertifioidun toimittajan, jolloin pyyntimenetelmät ovat kestävän kehityksen vaatimusten mukaisia sekä ekosysteemiä suojaavia. Tuotteissa käytettävä omega-3 on siten ympäristöystävällistä omega-3:a.

GMP-tuotanto

Tuotteemme valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Ravintolisät valmistetaan farmaseuttisen GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti. Kapselit ja tabletit ovat hygieenisesti ja huolellisesti pakattuja läpipainopakkauksiin.

Laadunvalvonta

Laadunvalvontamme varmistaa, että toimittajamme noudattavat kaikkia standardeja ja määräyksiä. Tämä koskee sekä ainesosia että ainesosayhdistelmiä, joita ravintolisissämme käytetään, sekä laajaa tieteellistä dokumentaatiota ja ravintolisien pakkausmerkintöjä. Laadunvalvonnassa noudatamme kansanvälisiä HACCP-suuntaviivoja. Tutkimus- ja laatuosastomme valvoo, että kaikkia lakeja, säädöksiä ja määräyksiä noudatetaan niin ravintolisien ainesosien, koostumusten, pakkausmerkintöjen, terveysväitteiden ja markkinoinnin osalta. Tutkimus- ja kehitysvastaavamme seuraa ainesosien ja vaikuttavien ainesosayhdistelmien tieteellistä tutkimusta.

VitaeLab on NEM:in jäsen (Eurooppalaisten keskisuurten ravintolisävalmistuttajien järjestö) sekä Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen.

Asiakaspalvelu

Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin ravintolisiämme ja toimituksia koskeviin kysymyksiisi. Otathan siis tarvittaessa yhteyttä!

Soita 0206 90030 (ma–pe klo 8.30–16.30)
Puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu. Sähköposti asiakaspalvelu@vitaelab.fi

VitaePro kehon hyvinvointiin

tilaa vitaepro

Kokeile puoleen hintaan – vain 15,75€ ensimmäiset 2 kk!

  • Ensimmäiset 2kk puoleen hintaan!
  • Ei sitoutumisaikaa!
  • Toimitus suoraan kotiin!

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Voit aloittaa enintään kaksi kestotilausta tutustumishintaan.


Billing & Shipping

Finland

Additional Information

Your order

Tuote Yhteensä
VitaePro  × 1  15,75
Subtotal  15,75
Shipping
Yhteensä  19,65 (sis.ALV)
  • Lasku toimitetaan tuotteen mukana.

    Jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai puhelimitse numeroon 0206 90030. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 08.30 – 16.30. Vastaamme mielellämme tuotteita ja asiakkuutta koskeviin kysymyksiisi.