Uupunut ja väsynyt olo? Tue ruokavaliotasi ravintolisällä!

Väsymys on kaikille tuttu tunne. Se voi johtua monesta eri asiasta; unen puutteesta, mutta myös esimerkiksi stressistä tai vitamiinin puutoksesta. Lue lisää…

Tue päivittäistä ruokavaliotasi

Tärkeiden ravintoaineiden saanti on olennaista väsymyk­sen ennaltaehkäisyssä. Täydellisten ruokailutottumusten ylläpitäminen päivä toisensa jälkeen, vuosi vuodelta, on kuitenkin monen arjessa haastavaa. Päivittäistä ruokavaliota ja ravintoaineiden saantia voi kuitenkin tukea ravintolisien avulla ja moni suomalainen luottaakin valinnassaan VitaeLabin valmistamaan monipuolisen koostumuksen eri ainesosia omaavaan VitaeProhon.

VitaePro soveltuu hyvin päivittäisen ruokavalion tueksi, sillä se sisältää tasapainoisen koostumuksen ainesosia, jotka ovat hyväksi kehon usealle eri toiminnolle. Kropan voidessa hyvin on liikkuminenkin vaivattomampaa.

Koostumukseltaan VitaePro on räätälöity kehon hyvinvoinnin tueksi ja sen sisältämillä ainesosilla onkin useita EU:n vahvistamia terveysväitteitä kehon eri toimintoihin. Uudesta koostumuksesta löytyy nyt aiempaa enemmän D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

C-vitamiini auttaa tutkitusti väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen ja uusi koostumus sisältääkin nyt tuplasti C-vitamiinia. Myös antioksidantti seleenin määrää on lisätty ja kummatkin ainesosat, seleeni sekä C-vitamiini, vaikuttavat vastustuskykyyn eli edistävät immuunijärjestelmän toimintaa.

VitaePron sisältämille omega-3-rasvahapoille (EPA ja DHA) on myös EU:n vahvistama terveysväite sydämen normaalin toiminnan edistämiseen. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

Tutustumistarjouksena uudistunutta VitaeProta voi nyt kokeilla puoleen hintaan – Tilaa tästä!

5 syytä kokeilla VitaeProta:

 1. Sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia aineita, joilla on EU:n vahvistamat terveysväitteet moniin kehon eri toimintoihin.
 2. Sopii erinomaisesti päivittäisen ruokavalion tueksi monipuolisen koostumuksen vuoksi.
 3. Jopa 91% käyttäjistä suosittelee tuotetta.*
 4. Kaikki ainesosat ovat keholle luonnollisessa muodossa.
 5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla tuotetta puoleen hintaan ensimmäiset 2 kuukautta. Tilaukseen ei sisälly sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lopettaa.

 

* Asiakaskysely 2017. N=656 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

VitaePro kehon hyvinvointiin

tilaa vitaepro

Kokeile puoleen hintaan – vain 15,75€ ensimmäiset 2 kk!

 • Ensimmäiset 2kk puoleen hintaan!
 • Ei sitoutumisaikaa!
 • Toimitus suoraan kotiin!

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Voit aloittaa enintään kaksi kestotilausta tutustumishintaan.


Billing & Shipping

Finland

Additional Information

Your order

Tuote Yhteensä
VitaePro  × 1  15,75
Subtotal  15,75
Shipping
Yhteensä  19,65 (sis.ALV)
 • Lasku toimitetaan tuotteen mukana.

  Jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai puhelimitse numeroon 0206 90030. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 08.30 – 16.30. Vastaamme mielellämme tuotteita ja asiakkuutta koskeviin kysymyksiisi.