Hyvinvointia antioksidanteista, vitamiineista ja omega-3-rasvahapoista

Monilla vitamiineilla, mineraaleilla, antioksidanteilla ja omega-3-rasvahapoilla on todistettu olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia. Tiesitkö, miten eri ainesosat vaikuttavat? Lue lisää…
 • Antioksidantit solujen suojaksi
 • Omega-3-rasvahapot sydämelle
 • Monipuolinen C-vitamiini useisiin kehon toimintoihin
 • Seleeni, C- ja D-vitamiini vastustuskyvylle

Monilla vitamiineilla, mineraaleilla, antioksidanteilla ja omega-3-rasvahapoilla on todistettu olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia, jotka myös EU:n elintarviketurvallisuusvirasto on vahvistanut. Eri vaikuttavilla aineilla on omat tehtävänsä ja vaikutuksensa kehon toimintoihin.

Vitamiineista, antioksidanteista ja omega-3-rasvahapoista tutkittua hyötyä

C- ja E-vitamiini sekä seleeni toimivat kehossa antioksidantteina, suojaten soluja hapettumisstressiltä eli yksinkertaistettuna voi sanoa, että antioksidantit toimivat kehon sisäisenä puolustusjärjestelmänä. Ne suojaavat soluja, kudoksia ja elimiä hapettumiselta, toisin sanoen koko kehoa.

Seleenin ja C-vitamiinin sekä lisäksi D-vitamiinin on tutkittu vaikuttavan myös vastustuskykyyn eli edistävän immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Kollageenin muodostamista voidaan pitää yhtenä C-vitamiinin olennaisimmista tehtävistä. Kollageeni on proteiini, jolla on tärkeä tehtävä useiden eri kudosten muodostumisprosessissa. Sitä esiintyy muun muassa luustossa, ihossa, verisuonissa, hampaissa sekä rustoissa. Rusto mahdollistaa esimerkiksi nivelten kitkattoman liikkumisen, minkä vuoksi kollageenin riittävä muodostuminen on välttämätöntä hyvin toimiville nivelille. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Monipuolisen C-vitamiinin on todettu auttavan myös väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen.

Hyvä lihaskunto on tärkeää, jotta voimme pysyä aktiivisina läpi koko elämän. D-vitamiinia on tutkittu paljon ja sillä on todettu olevan vaikutuksia muun muassa lihasten hyvinvointiin. Euroopan elintarviketurvallisuusviraston vahvistaman terveysväitteen mukaan D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Monityydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja on kalassa ja kasveissa. Kehomme on näistä rasvahapoista riippuvainen ja tarvitsee niitä tärkeissä elintoiminnoissaan. EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaan riittävä määrä tyydyttymättömiä rasvoja omega-3-rasvahappojen DHA ja EPA muodossa edistää sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan saadaan syömällä päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta.

Antioksidantteja, vitamiineja, omega-3-rasvahappoja sekä karotenoidit astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini VitaeProsta – Kokeile nyt tutustumishintaan!

Suositusten mukaista ruokavaliota on haastava noudattaa

Täydellisten ruokailutottumusten ylläpitäminen päivä toisensa jälkeen, vuosi vuodelta, on monen arjessa haastavaa. Mikäli ruokavalio on syystä tai toisesta yksipuolinen tai rajoitettu, voi vitamiinien ja tärkeiden ravintoaineiden saantia tukea ravintolisällä. Ravintolisän ei ole kuitenkaan tarkoitus korvata ruokaa, vaan täydentää päivittäistä ruokavaliota. Eniten hyötyä ravintolisistä saadaan säännöllisellä käytöllä.  

VitaePron monipuolisessa koostumuksessa yhdistyvät antioksidantit, vitamiinit, omega-3-rasvahapot sekä karotenoidit astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini, minkä ansiosta VitaePro on erinomainen lisä päivittäisen ruokavalion tueksi.

VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

5 syytä kokeilla VitaeProta:

 1. Sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia aineita, joilla on EU:n vahvistamat terveysväitteet moniin kehon eri toimintoihin.
 2. Sopii erinomaisesti päivittäisen ruokavalion tueksi monipuolisen koostumuksen vuoksi.
 3. Jopa 91% käyttäjistä suosittelee tuotetta.*
 4. Kaikki ainesosat ovat keholle luonnollisessa muodossa.
 5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla tuotetta puoleen hintaan ensimmäiset 2 kuukautta. Tilaukseen ei sisälly sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lopettaa.

 

* Asiakaskysely 2017. N=656 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

VitaePro kehon hyvinvointiin

tilaa vitaepro

Kokeile puoleen hintaan – vain 15,75€ ensimmäiset 2 kk!

 • Ensimmäiset 2kk puoleen hintaan!
 • Ei sitoutumisaikaa!
 • Toimitus suoraan kotiin!

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Voit aloittaa enintään kaksi kestotilausta tutustumishintaan.


Billing & Shipping

Finland

Additional Information

Your order

Tuote Yhteensä
VitaePro  × 1  15,75
Subtotal  15,75
Shipping
Yhteensä  19,65 (sis.ALV)
 • Lasku toimitetaan tuotteen mukana.

  Jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai puhelimitse numeroon 0206 90030. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 08.30 – 16.30. Vastaamme mielellämme tuotteita ja asiakkuutta koskeviin kysymyksiisi.