Ainesosat

VitaePro-pakkaus sisältää 60 pehmytkapselia, mikä vastaa kahden kuukauden määrää yhden kapselin päiväannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.

VitaePro sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia ainesosia: astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, runsaasti DHA:ta sisältäviä omega-3-rasvahappoja, seleeniä sekä C-, D- ja E-vitamiinia.

VitaePro-pakkaus sisältää 60 pehmytkapselia, mikä vastaa kahden kuukauden määrää yhden kapselin päiväannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.

Ravintolisä valmistetaan luonnonmukaisessa muodossa olevista ainesosista farmaseuttisen laatustandardin (GMP) suositusten mukaisesti. Monipuolisen koostumuksen ansiosta VitaePro on erinomainen lisä päivittäisen ruokavalion tueksi.

  1 kapseli   2 kapselia  
Astaksantiinia 2,0 mg   4,0 mg  
Luteiinia, zeaksantiinia 7,2 mg   14,4 mg  
C-vitamiinia 200 mg 250 %* 400 mg 500 %*
D3-vitamiinia 15 µg 300 %* 30 µg 600 %*
E-vitamiinia 12 mg α-TE 100 %* 24 mg α-TE 200 %*
Seleeni 80 µg 146 %* 160 µg 291 %*
Omega-3-rasvahappoja (triglyserideinä) 135 mg   270 mg**  
                             – josta EPA:a 35 mg   70 mg  
                             – josta DHA:ta 90 mg   180 mg  

* Prosenttia vertailuarvosta
** Tutkittu vaikutus sydämeen 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

Ainesosat

Merellinen öljy*(kalmari), kapselinkuori (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseriini)), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), kasviöljyt (safloriöljy, oliiviöljy, auringonkukansiemenöljy vaihtelevina osuuksina), leväuute (Haematococcus pluvialis), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), täyteaine (piidioksidi), L-selenometioniini, emulgointiaine (soijalesitiini) isosamettikukan uute (Tagetes erecta), kolekalsiferoli (D-vitamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti), rosmariiniuute.

*Äyriäis- ja nilviäisallergikkojen käytettävä varoen.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ei sisällä laktoosia tai gluteenia. Säilöntäaineeton.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

VitaePro kehon hyvinvointiin

tilaa vitaepro

Kokeile puoleen hintaan – vain 15,75€ ensimmäiset 2 kk!

  • Ensimmäiset 2kk puoleen hintaan!
  • Ei sitoutumisaikaa!
  • Toimitus suoraan kotiin!

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Voit aloittaa enintään kaksi kestotilausta tutustumishintaan.


Billing & Shipping

Finland

Additional Information

Your order

Tuote Yhteensä
VitaePro  × 1  15,75
Subtotal  15,75
Shipping
Yhteensä  19,65 (sis.ALV)
  • Lasku toimitetaan tuotteen mukana.

    Jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai puhelimitse numeroon 0206 90030. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 08.30 – 16.30. Vastaamme mielellämme tuotteita ja asiakkuutta koskeviin kysymyksiisi.