91% käyttäjistä suosittelee VitaeProta!

VitaePro on VitaeLabin suosituin ravintolisä ja on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden käytetyimmäksi ravintolisäksi.

VitaePro on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden käytetyimmäksi ravintolisäksi ja se sisältää useita ainesosia, joilla on EU:n vahvistamat terveysväitteet. Asiakaskyselyn (2017) perusteella 91% käyttäjistä suosittelisi tuotetta myös muille.* VitaePro on norjalaisen VitaeLabin suosituin ravintolisä.

Vaikuttavia ainesosia useisiin kehon toimintoihin

VitaePro sisältää useita eri ainesosia, jotka vaikuttavat kehon eri toimintoihin ja monipuolisen koostumuksen vuoksi se soveltuu erinomaisesti päivittäisen ruokavalion tueksi. Ainutlaatuisessa koostumuksessa yhdistyvät antioksidantit, vitamiinit, omega-3-rasvahapot sekä karotenoidit astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini.

Ainesosista C- ja D-vitamiinit sekä seleeni edistävät vastustuskyvyn normaalia toimintaa ja omega-3:n DHA- ja EPA-rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). C-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Lihasten hyvinvointiin vaikuttaa D3-vitamiini, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Antioksidantteina toimivat C- ja E-vitamiini sekä seleeni suojaavat soluja hapettumisstressiltä eli yksinkertaistettuna voi sanoa, että antioksidantit toimivat kehon sisäisenä puolustusjärjestelmänä. Ne suojaavat soluja, kudoksia ja elimiä hapettumiselta, toisin sanoen koko kehoa.

Tutustumistarjouksena voit nyt kokeilla VitaeProta ensimmäiset 2 kk puoleen hintaan 15,75€ (norm.hinta 31,50€) + toimituskulut 3,90€. Toimitus suoraan kotiin ja tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua. Ei sitoutumisaikaa!

* Asiakaskysely 2017. N=656 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

VitaePro kehon hyvinvointiin

tilaa vitaepro

Kokeile puoleen hintaan – vain 15,75€ ensimmäiset 2 kk!

  • Ensimmäiset 2kk puoleen hintaan!
  • Ei sitoutumisaikaa!
  • Toimitus suoraan kotiin!

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Voit aloittaa enintään kaksi kestotilausta tutustumishintaan.


Billing & Shipping

Finland

Additional Information

Your order

Tuote Yhteensä
VitaePro  × 1  15,75
Subtotal  15,75
Shipping
Yhteensä  19,65 (sis.ALV)
  • Lasku toimitetaan tuotteen mukana.

    Jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai puhelimitse numeroon 0206 90030. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 08.30 – 16.30. Vastaamme mielellämme tuotteita ja asiakkuutta koskeviin kysymyksiisi.