VitaePro kehon hyvinvointiin – 5-syytä kokeilla!

VitaePro sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia aineita. Lue 5 syytä miksi kokeilla!

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä, joka sisältää tutkitusti vaikuttavia ainesosia moniin kehon toimintoihin ja on monipuolisen koostumuksen ansiosta erinomainen lisä päivittäisen ruokavalion tueksi.

Vaikuttavia ainesosia moniin kehon toimintoihin

VitaePro sisältää vaikuttavia ainesosia moniin kehon toimintoihin, kuten lihasten hyvinvointiin, rustoille, vastustuskyvyn ja sydämen normaalin toiminnan edistämiseen sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen. Monipuolisessa koostumuksessa yhdistyvät antioksidantit, vitamiinit, omega-3-rasvahapot sekä karotenoidit astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini.

Ainesosista C- ja D3-vitamiinit sekä seleeni edistävät vastustuskyvyn normaalia toimintaa ja omega-3:n DHA- ja EPA-rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). C-vitamiini auttaa myös tutkitusti vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Lihasten hyvinvointiin vaikuttaa D3-vitamiini, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Antioksidantteina toimivat C- ja E-vitamiini sekä seleeni suojaavat soluja hapettumisstressiltä eli yksinkertaistettuna voi sanoa, että antioksidantit toimivat kehon sisäisenä puolustusjärjestelmänä. Ne suojaavat soluja, kudoksia ja elimiä hapettumiselta, toisin sanoen koko kehoa.

Uudet asiakkaat voivat nyt kokeilla VitaeProta tutustumishintaan suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua. Ei sitoutumisaikaa!

Kokeile nyt puoleen hintaan ensimmäiset 2 kk! – Tilaa tästä!

5 syytä kokeilla VitaeProta:

 1. Sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia aineita, joilla on EU:n vahvistamat terveysväitteet moniin kehon eri toimintoihin.
 2. Sopii erinomaisesti päivittäisen ruokavalion tueksi monipuolisen koostumuksen vuoksi.
 3. Jopa 91% käyttäjistä suosittelee tuotetta.*
 4. Kaikki ainesosat ovat keholle luonnollisessa muodossa.
 5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla tuotetta puoleen hintaan ensimmäiset 2 kuukautta. Tilaukseen ei sisälly sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lopettaa.

 

* Asiakaskysely 2017. N=656 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

VitaePro kehon hyvinvointiin

tilaa vitaepro

Kokeile puoleen hintaan – vain 15,75€ ensimmäiset 2 kk!

 • Ensimmäiset 2kk puoleen hintaan!
 • Ei sitoutumisaikaa!
 • Toimitus suoraan kotiin!

Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Voit aloittaa enintään kaksi kestotilausta tutustumishintaan.


Billing & Shipping

Finland

Additional Information

Your order

Tuote Yhteensä
VitaePro  × 1  15,75
Subtotal  15,75
Shipping
Yhteensä  19,65 (sis.ALV)
 • Lasku toimitetaan tuotteen mukana.

  Jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai puhelimitse numeroon 0206 90030. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 08.30 – 16.30. Vastaamme mielellämme tuotteita ja asiakkuutta koskeviin kysymyksiisi.